Sosyal Mi? Medya

RSS

HOŞGELDİN KANKA AMA BOŞUNA GELDİN

Belki önemli bir iş için geldin...Fakat blogumuz şuanda yapım aşamasında...Yakın zamanda yeniden bekleriz.

Launching
comeback
launchpad

12 Şubat 2014 Çarşamba

Online FlappyBird



Ne kadar ucuz ve basit bir oyun görünsede kısa sürede indirme rekorlarını alt üst eden Flappy Bird,belli bir zaman sonra mağazan kaldırılmıştı kaldırılma nedenleri gerek yapımcının günlük 100 $ kazanması,telefonu kırdıracak bir oyun olması dedikoduları dolaşsada gerçekten güzel bir oyundu biraz gıcıklık yani vardı ama sonuçta oyunu oynayan sizsiniz.

Her neyse oyun mağazadan kalktıksan sonra mağaza parodileri yani halk arasında çakmaları çıksada orjinal oyun kadar sevilmedi bence.

İnternet dünyasındaki uyanık kişiler bir bakımdan akıllı,zeki bu oyun single player yani tek kişilik bu kadar oynanırsa online olarak oynansa daha çok kişi gelmez mi ? birde bunu pc ortamına aktarsak valla tadından yenmez.

İşte bu yazıda adamlar yapmış online(mmo) onu paylaşıcağım bir bakımdan tanıtacağım aslında tanıtalacak bir yani yukardaki Nickname yazan yere herhangi bir isim yazıyoruz bu kadar oyuna giriyoruz ekranlar yüzlerce belki binlerce kişi olacak bazıları ilk boruda yanıp bazıları alıp başını gidiyor bakalım siz nasıl yapacağınız ?

Oyun Adresi:FlappMmo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hakkımda

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Blog Arşivi

Labels

About us

footer logo
Addiction is Clean and Responsive Personal Blogger template. Its very Simple and light.

Labels

Popular Posts

Reklamm

author
autor

Arnar Stef�nsson

A graphics designer, a web developer, a boyfriend, a friend, a son, a legend..

Facebook